Yeni Kullanıcı

Sayın Kullanıcı,

Sitemize kayıt olabilmeniz için, vakfımızda kaydınızın bulunması gerekmektedir.

Eğer kaydınız var ise, aşağıdaki forma TC Kimlik Numaranızı , vakfımızdaki kaydınıza karşılık gelen Sicil Numarınızı ve kullanmakta olduğunuz geçerli e-posta adresinizi aşağıdaki forma girip, "Gönder" tuşuna basınız.
TC Kimlik No :
Vakıf Sicil No :
E-mail adresi :
Doğum Tarihiniz : / /

DİKKAT:

• Eğer sicil numaranız, TC kimlik nonuz ile eşleşen bir kayıt bulunursa, kullanıcı adınız ve şifreniz belirttiğiniz e-posta adresinize gönderilecektir. Bu yüzden kullandığınız, geçerli bir e-posta adresi yazmanız gerekmektedir.
  • Sicil numaranız sadece sayılardan oluşmaktadır. Eğer sicil numaranızı bilmiyorsanız lütfen vakfmızla ile irtibata geçiniz.
  • Eğer hotmail, yahoo benzeri e-posta adresi kullanıyorsaniz gonderdigimiz e-posta SPAM, JUNK ya da BULK klasörüne gidebilir.