Yeni Kullanıcı

Sayın Kullanıcı,

Sitemize kayıt olabilmeniz için, vakfımızda kaydınızın bulunması gerekmektedir.

Eğer kaydınız var ise, aşağıdaki forma TC Kimlik Numaranızı , vakfımızdaki kaydınıza karşılık gelen Sicil Numarınızı ve kullanmakta olduğunuz geçerli Cep Telefonunuzu aşağıdaki forma girip, "Gönder" tuşuna basınız.
TC Kimlik No :
Vakıf Sicil No :
Cep Telefonu :
(5xxxxxxxxx şeklinde 10 haneli olarak giriniz)
Doğum Tarihiniz : / /

DİKKAT:

• Eğer sicil numaranız, TC kimlik nonuz ile eşleşen bir kayıt bulunursa, kullanıcı adınız ve şifreniz belirttiğiniz cep numaranıza gönderilecektir.
  • Sicil numaranız sadece sayılardan oluşmaktadır. Eğer sicil numaranızı bilmiyorsanız lütfen vakfmızla ile irtibata geçiniz.

© 2019 TZH Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır Site Haritası Bilgi Edinme Özel Banka Sandıkları SSL İletişim