Vakfımız Olağan Genel Kurul Toplantısı Hk. Bilgilendirme 31.03.2023

Vakfımızın Olağan Genel Kurulu yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği, 06/05/2023 tarihinde yapılacaktır.

Emekli ve Çalışan  üyelerimizin delege aday belirleme ve seçim işleri Vakfımız internet sitesi Online İşlemler bölümü üzerinde oluşturulan seçim programı ile yapılacaktır.

Bu nedenle  üyelerimizin Online işlemler bölümüne giriş işlemlerini tamamlamaları önem arz etmektedir.
Online İşlemlere  hiç giriş yapmamış  üyelerimizin  şifre  işlemlerini tamamlamasını, diğer üyelerimizin  ise üyelik bilgilerinin  kontrol etmeleri hususunu önemle rica ederiz.

İletişim bilgilerinizin değişmesi nedeniyle Online İşlemlere giriş sağlanamadığı durumlarda,
Web sitemiz üzerindeki Bize Ulaşın linkinden  veya  Vakfımız  0216 516 00 00 santral numaramız üzerinden  (76150-76151-76154-76156) dahili telefonları arayarak iletişim bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Emekli üyelerimizin delege aday ve seçim işlemleri takvimi belirlenmiştir.

Çalışan üyelerimizin delege aday ve seçim işlemleri takvimi belirlenmiştir.