Vakfımız 2023 Yılı Genel Kurul Çalışan Üye Delege Seçimleri Hk. 06.04.2023

Vakfımız Olağan Genel Kurulu 06/05/2023 tarihinde İstanbul’da yapılacaktır. Vakfımız Genel Kurulunda Aktif Üyelerimizi temsil edecek delege aday seçimi, Vakfımızın İnternet Sitesi üzerinde oluşturulan ve aşağıda  detayları belirtilen delege adaylık başvurusu ve delege seçimi ekranlarını kullanarak 2 aşamalı olarak yapılacaktır.

Vakfımız Genel Kurulunda Aktif  Üye Delege adayı olmak isteyen üyelerimiz  10–11-12 Nisan 2023 tarihlerinde en geç mesai saati bitimi 18:00 ‘e kadar  adaylık başvurusunda bulunabilecektir.

Delege Adaylarının belirlenmesini takiben ikinci aşama olan seçim işlemleri Bankalarımızın Şube ve Genel müdürlük bazında iletilen listelerindeki görev yerleri ile bağlı olduğu birimler dikkate alınarak oluşturduğu Seçim Merkezlerine göre 14/04/2023 tarihinde 09:00 ile 20:00 saatleri arasında Vakfımızın internet sitesi üzerinde yapılacaktır.

Bu kapsamda aktif üyeler belirlenen seçim merkezi için delege adayı ve seçim işlemlerine katılım sağlayacaktır.

Detay bilgiler aşağıdaki dokümanlarda belirtilmiştir.

Delege Adaylık Başvurusu talepleri  sadece web sitemiz üzerinden kabul edilecektir.