Deprem Bölgelerindeki Hizmetler Hk. 05.01.2024

06.02.2023 günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde etkilenen 11 ilimizde ikamet eden üyelerimiz için;  tüm anlaşmalı ve anlaşmasız sağlık kurumlarındaki tedavilerinden katkı payı alınmaması 31.12.2023 tarihine kadar uygulanmıştır.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’ nün Afet Bölgesinde yapılacak uygulamalar hakkındaki yayınlanan yeni duyurusunda Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep illeri ile sınırlandırılarak  katkı payı muafiyeti bu illerde 30.04.2024 tarihine kadar uzatılmıştır.

Vakfımızca uygulanan Katkı Payı muafiyeti bu defa  sadece Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep illerinde 30.04.2024 tarihine kadar devam edecektir.

Katkı payı muafiyeti devam edecek illerdeki üye ve hak sahiplerimizin  ikamet değişiklikleri Vakfımıza (info@tzhvakfi.org ) bildirilmelidir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.