Deprem Bölgelerindeki Hizmetler Hk. 14.02.2023

Sağlık Hizmetleri

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve çevredeki pek çok ilimizi de yıkıcı bir şekilde etkileyen deprem sonrasında,   OHAL ilan edilen Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya, Kilis, Gaziantep, Osmaniye ve Adana illerimizde ikamet eden üyelerimiz için;  sağlık hizmetlerine ilişkin hususları bilgilerinize sunarız.

• Anlaşmalı olduğumuz özel hastanelerde ayakta tedavilerde katkı payı uygulaması kaldırılmıştır.
  • Çalışanlarımızın, emeklilerimizin ve aile bireylerinin Vakfımız sisteminde kayıtlı olan bütün ilaçları, kendilerinde ilaç olup olmadığına bakılmaksızın  ilaç provizyon sistemimizde katılım payı uygulanmadan temin edilebilmektedir.

Emeklilik Hizmetleri

• OHAL ilan edilen Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya, Kilis, Gaziantep, Osmaniye ve Adana illerimizde Vakfımız sisteminde ikamet ettiği tespit edilen tüm emekli üyelerimizle telefonla irtibata geçilmiş ve durum tespiti yapılmıştır.
  • Ülkemizin yaşadığı deprem afeti nedeniyle 10 Şubat 2023 Cuma günü Şubat 2023 ayı ikramiye ödeme tutarı, 14 Şubat 2023 Salı günü de Şubat ayı emekli aylığı hesaplarına aktarılmıştır.

Yaşadığınız sorun ve taleplerle ilgili aşağıdaki iletişim bilgilerinden irtibata geçilebilecektir.

Santral :  0216 516 00 00
Dahili Numaralar : 76150 -76151 -76154-76156