Emeklilik Koşulları
Yaşlılık Toptan Ödemesi ve İhya
Malul Aylığı
Yurtdışı Emeklilik İşlemleri
Emeklilik Sonrası Çalışma (SGDP)

Yaşlılık Aylığı

Üyemizin yaşlılık aylığı talebinde bulunabilmesi için öncelikle emekli Hakediş tablosu koşullarını sağlaması ve Vakfımıza başvuru yaparak hakediş belgesi alması gerekmektedir.
Emekli Hakediş formunu indirmek için tıklayınız.

Şayet Üye Aktif Olarak Çalışıyorsa,
Vakfımızdan alınan hakediş belgesi işveren bankamıza ait doldurulan belgelere eklenerek emeklilik için talepte bulunulabilir. Vakfımız Bankamız onayını takip eden ay başı itibariyle emeklilik işlemlerini başlatır ve emekli maaşını takip eden ayın 15'nde bağlanmaktadır.
Formları indirmek için tıklayınız.

Şayet Üye İstifaen Ayrılmışsa,
Emeklilik talepleri Vakfımıza yapılır ve üyenin aşağıdaki formları doldurması talep edilir.
Formları indirmek için tıklayınız.