Vakfımız 2017 Yılı Sağlık Yardımları Hk.

Sayın Üyemiz;

Vakfımızın Yönetim Kurulunun 02.03.2017 toplantısında alınan kararla, 2017 yılı sağlık yardımları uygulama esasları ve limitli sağlık yardımları belirlenmiştir.

1) 2017 YILI LİMİTLİ SAĞLIK YARDIMLARI

3.600 TL (KDV Dahil)

Sezeryan Doğum

4.200 TL (KDV Dahil)

Belirlenen doğum limitleri Vakıf tarafından ödenecek en yüksek limit olup, üyenin bulunduğu bölgede anlaşmalı kurumlarla yapılmış olan paket doğum fiyatları geçerli olacaktır.

Ayakta Tedavi Katkı Payı

Emekli %5-Çalışan %10

Katkı payı uygulanacak hastaneler;  Anadolu Sağlık Merkezi (Kocaeli,İst), Hisar Hastanesi (İst), Medicana International Hastanesi (İst) ,Florance Nightingale  Hastanesi (İst), Liv Hospital (İst), Kent Hastanesi (İzmir)

Belirlenen hastanelerde ayakta tedavi (Uzman muayene, Prof-Doç Doktor muayene, tahlil, görüntüleme, tetkikler) sağlık yardımlarında, çalışan üyelere %10, emekli üyelere %5 oranında katkı payı uygulanacaktır.

2) 2017 YILI SAĞLIK UYGULAMA ESASLARI VE ANLAŞMALI SAĞLIK KURUMLARI LİSTESİ Vakfımız  sitesinde  (www.tzhvakfi.org) güncellenmiştir.